Uutiset

Ajatec investoinut KORONA-kriisin aikana prosessikehitykseen

Ajatec on viimeisen kuukauden aikana toteuttanut merkittävän määrän toimenpiteitä jotka tukevat yrityksen tulevaisuuden visiota – digitaalisen tehtaan kehittämistä.

Hollantilaisen Materialise NV ohjelmistotoimittajamme kanssa toteutetut uudet ohjelmistot ja yksinkertaistetut, automatisoidut prosessit, tarkoittavat pelkästään stereolitografia liiketoiminnassa noin puolentoista miestyövuoden aikasäästöjä WorkPrep ja viimeistely-osastoilla

Sadasosien metsästys

Tehokkaamman toiminnan lisäksi olemme myös todentaneet parantuneet pinnanlaadut sekä mitanneet tarkemmat toleranssit kuin aikaisemmin. Tällä hetkellä SL-tekniikalla tulostettujen osien tarkkuus on 150mm matkalla +/-0.03mm ja pystypinnat ovat sileämmät kuin aikaisemmin. Samalla tukirakenteet ovat keventyneet huomattavasti jolloin viimeistely on helpompaa ja osat valmistuvat toimitukseen nopeammin.

Tulemme jatkamaan laaduntuottokyvyn parantamista SLS-prosessissa. SLS ja MJF tekniikat saivat jo alkukeväällä parannuksen uudesta PowerShot-järjestelmästä joka automatisoi ja standardoi osien viimeistelyä. Tulemme tekemään lisää investointeja nykyisen SLS-konekannan ja prosessin laaduntuottokyvyn parantamiseen samalla tavalla kuin SL-puolella tehtiin.

Odotettavissa on myös uusia 3D-tulostusmateriaaleja suomalaisten asiakkaiden käyttöön. Tästä lisätietoa vielä ennen kesälomia.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin