Milloin osien valmistus kannattaa siirtää Aasiasta Suomeen 3D-tulostettavaksi?

Moni yritys pohtii tällä hetkellä tuotteillensa vaihtoehtoisia valmistustapoja tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Tässä uutiskirjeessä nostamme esiin muutaman oleellisen näkökulman, milloin osien valmistus kannattaa siirtää 3D-tulostettavaksi.

Toimitusajat ja -kustannukset

Tuotannon siirtäminen kotimaahan lähemmäs loppuasiakkaita jo itsessään lyhentää toimitusaikoja ja vähentää hiilijalanjälkeä. Lisäksi 3D-tulostamalla vältytään muotin valmistukselta ja voimme toimittaa ensimmäisen tilauserän jopa viikon sisällä.

Osien tuotanto Aasiassa saattaa aiheuttaa turhia logistiikkakustannuksia kuljetuksista sekä varastoinnista. Siksi olemme panostaneet 3D-tulostuksen nopeuteen, mikä mahdollistaa valmistuksen vain tarpeeseen. Tämä taas vähentää varastointikustannuksia ja parantaa kustannustehokkuutta.

Laadunvalvonta

Tuotannon siirtäminen kotimaahan mahdollistaa paremman laadunvalvonnan ja tuotannon valvonnan. ISO 9001 laadunhallintajärjestelmämme varmistaa, että toimitamme sinulle tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät asiakas- ja alakohtaiset sekä lakisääteiset vaatimukset. Olet aina tervetullut tehdasvierailulle Ruskolle Varsinais-Suomeen, jossa voit tutustua teollisuustason 3D-tulostamiseen lähietäisyydeltä. Tervetuloa näkemään, miten laadukkaat tuotteet syntyvät.

Politiikan ja sääntelyn vakaus

Tuotannon siirtäminen kotimaahan on ratkaisu, joka voi vähentää riskejä, jotka liittyvät poliittiseen epävakauteen ja sääntely-ympäristön muutoksiin Aasiassa. Toimimalla kotimaassa voimme tarjota sinulle vakautta osien valmistukseen liittyvissä asioissa, riippumatta poliittisesta tilanteesta tai sääntelyn muutoksista.

Lisäksi, tutulla suomenkielellä asioiminen projektinhallinnallisissa kysymyksissä on luonut turvallisuudentunnetta asiakkaillemme. Haluamme varmistaa, että yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja että voit luottaa siihen, että asiat hoidetaan ammattitaidolla ja selkeästi.

Ympäristö- ja vastuullisuusnäkökulmat

Tuotannon siirtäminen Suomeen auttaa yrityksiä vähentämään hiilijalanjälkeään ja noudattamaan tiukempia ympäristö- ja työvoimakäytäntöjä, mikä on keskeistä brändin maineen ja vastuullisuuden kannalta. Erityisesti yritykset, joita CSRD-direktiivi koskettaa, hyötyvät 3D-tulostuksen eduista sarjavalmistuksessa. Tämä teknologia mahdollistaa resurssitehokkaan ja joustavan tuotannon, mikä edistää ympäristöystävällisempää ja kestävämpää liiketoimintaa.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin