Prototyypin valmistus

Pienet, yksittäiset osat tai laajat, moniosaiset tuotteet eri materiaaleista. Meiltä onnistuu molemmat!

Prototyypin valmistus digitaalisesti

Me olemme loistava kumppani prototyypin valmistukseen, sillä olemme kulkeneet digitaalisen valmistuksen eturintamassa sen alkuajoista saakka sekä tarjoamme Suomen parhaat ja monipuolisimmat 3D-tulostuspalvelut.

Mallin kehittely ja muokkaus on nopeaa, joten prototyyppi valmistuu tehokkaasti ja virheet voidaan kitkeä pois jo kehitysvaiheessa.

  • nopeat iteraatiot
  • hybridiprojektit
  • suunnittelija saa mallin parissa päivässä
  • jos se ei toimi, hän voi tehdä digitaaliseen malliin muutoksia ja saa uuden version nopeasti

Prototyypin valmistus on riskien hallintaa

Kun prototyyppi valmistetaan digitaalisesti ja testataan jokaisessa vaiheessa käytännössä, voidaan välttyä suurilta ja kalliilta virheiltä. Näin voidaan varmistaa, että tuote toimii ennen kuin lähdetään tekemään suurempia investointeja.

Prototyypin valmistus on siten asiakkaan kannalta riskien hallintaa. Sen avulla pienennetään tuotekehityksen riskejä, säästetään rahaa ja voidaan tehdä korjaavia toimia ja muutoksia aikaisessa vaiheessa. Virhe, joka huomataan konseptivaiheessa maksaa huomattavasti vähemmän kuin virhe, joka huomataan lopputuotevaiheessa.

Prototyypin valmistuksessa käytetyt tekniikat

Prototyyppisarjalla pyritään mahdollisimman lähelle lopullista tuotetta. Prototyypin valmistuksessa voidaan käyttää myös simulaatiotyökaluja, mutta se ei mahdollista fyysisen tuotteen testaamista. Siksi me hyödynnämme palvelussamme 3D-tulostusta, CNC-koneistusta ja pikavalamisen eri muotoja (vakuumi-, RIM, LSR- ja ruiskuvalu).

3D-tekniikalla käytössämme on laaja materiaali- ja tekniikkakirjo, joten pystymme hyödyntämää muoveja, metalleja ja eri materiaalien sekoituksia. Tietyt tuotteet kannattaa tehdä valamalla, riippuen osien määrästä, vaadituista pintastruktuureista ja esimerkiksi värisävyistä. Valitsemme prototyypin valmistukseen aina asiakkaamme tarpeisiin parhaiten sopivan menetelmän.

Tutustu tekniikoihin

Valitse kumppaniksesi Ajatec

Meille prototyypin valmistus on asiakkaidemme suunnitelmien ja unelmien toteuttamista. Olemme Suomen ensimmäisiä digitaalisen valmistuksen ja 3D-tulostuksen konkareita, joten meillä on erittäin laaja kokemus ja ammattitaito. Lisäksi laitteistomme ja tekniikkamme ovat Suomen monipuolisimmat.

Prototyypin valmistus ja sen menetelmät kehittyvät tulevaisuudessa entisestään ja aiomme olla kehityksen kärjessä, kuten tähänkin asti. Teollistumisen neljäs sukupolvi tarkoittaa meille älykkäitä materiaaleja ja lopputuotteita, automaatiota ja robotiikkaa. Kumppanuus kanssamme on kannattava investointi tulevaan!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous prototyypin valmistuksesta

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2023 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin