Våra teknologier

BEkanta dig med våra tillverkningsmetoder. Kontakta oss så planerar vi tillsammans vilken metod som bäst svarar dina förväntningar.

Tillverkningsmetoderna

Digital tillverkning är snabb tillverkning. Vi kan leverera färdiga, putsade eller lackerade produkter med kort ledtid, oftast inom några få dagar. Våra kunder kan minimiera sina lagerkostnader genom att beställa komponenter då de behövs.

Våra tillverkningsmetoder är valda med ett och samma kriterie. De är alla snabba!

Plast komponenter

Vi tillverkar i plast med 3D-printers, CNC-fräsar och svarvar samt genom gjutning i vakum. Valet baserar sig på önskad kostnad och egenskap.

Metall komponenter

3D-utskrifter, Rapid Casting eller CNC-fräsning enligt kundens projektbehov.

Komposit komponenter

Används mycket inom jigger och fixturer till industrin. 3D-print ger frihet att optimera konstruktionen.

Elastomerer

Elastomerer är oftast i en stor roll för kundupplevelsen. Olika grader av mjukhet, olika material egenskaper, allt enligt kundens behov.

Putsning

Lackering, insatser, montering. Det fixar vi! Vi putsar och lackerar med många års erfarenhet.

Ajatec – din partner för framtiden

Vi har jobbat med digital tillverkning sedan uttrycket definierades. Vi kan med gott samvete säga att vi har den längsta erfarenheten i Finland och Skandinavien. MEd en moder maskinpark och professionella medarbetare, jobbar vi med att ta fram högkvalitativa produkter för våra kunder.

Den digitala tillverkningen kommer att utvecklas snabbt i framtiden och vi jobbar för att bibehålla vår position i täten. För tillfället jobbar vi mycket med intelligenta produkter och en ökad automatiseringsgrad. Det är en framtid som vi redan jobbar emot.

Kontakta oss!

Copyright © 2023 Ajatec Prototyping Oy