Gjutning av polyuretan

Polyuretaner är kvalitativa, tekniska plaster med vilka vi gjuter prototyper och komponenter

Polyuretaner är kvalitativa, tekniska plaster med vilka vi gjuter prototyper och komponenter för korta serier. De använd med fördel i applikationer för Start-Up företag som behöver plastkomponenter med egen design.

Polyuretaner är hållbara material som kan kombineras med metallkomponenter och mjuka material för 2K och insatsgjutning. Uretaner är snabba material att tillverka komponenter i olika storlekar.

  • skicka CAD underlag
  • vi föreslår bästa material och metod.
  • kombination av olika material i samma komponent
  • enskilda prototyper samt korta serier
  • snabba leveranser

Gjutning av uretaner i vakum

Vi använder Rapid Casting att beskriva olika verktygsmetoder som inkluderar vakumgjutning, RIM-gjutning, precisionsgjutning och formsprutning. Vi gjuter polyuretaner samt lätta metaller i vakum.

Ajatec – din partner för framtiden

Vi har jobbat med digital tillverkning sedan uttrycket definierades. Vi kan med gott samvete säga att vi har den längsta erfarenheten i Finland och Skandinavien. Med en moder maskinpark och professionella medarbetare, jobbar vi med att ta fram högkvalitativa produkter för våra kunder.

Den digitala tillverkningen kommer att utvecklas snabbt i framtiden och vi jobbar för att bibehålla vår position i täten. För tillfället jobbar vi mycket med intelligenta produkter och en ökad automatiseringsgrad. Det är en framtid som vi redan jobbar emot.

Berätta om din produktidé

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy