Uutiset

Tarvitsetko nopeasti 5-200 kappaletta muoviosia?

Nykyaikainen, teollinen tyhjiövalu on tehokas tapa valmistaa laadukkaita, tarkkoja ja läpivärjättyjä muoviosia pienissä valmistuserissä.

Menetelmä soveltuu erityisen hyvin StartUp vaiheessa oleville tuotteille, kun loituskustannukset halutaan minimioida ja kuitenkin varmistaa laadukkaat osat testaukseen ja/tai myyntiin.

Pikavalussa yhdistetään 3D-tulostus ja silikonmuottaus. Osat valmistetaan vakumikammiossa jolla varmistetaan muottien täyttyminen. Osiin saadaan haluttu pintastruktuuri ja läpivärjäyksessä asiakkaat voivat valita värisävyn vapaasti NSC ja RAL värikartasta.

Varastostamme löytyy kymmeniä eri materiaaleja joilla ominaisuuksia tarpeen mukaan; myös lasivahvisteisia, läpinäkyviä ja elastisia materiaaleja löytyy.

Käytössämme on pohjoismaiden suurin kapasiteetti eri kokoisia vakumikammioita. Valettujen osien koko vaihtelee 3 x 3 mm aina 800 x 800mm asti.

Ruiskupuristukseen suunnitellut CAD tiedostot ovat suoraan hyödynnettävissä vakumivalussa ja mikäli valmistusmäärät lisääntyvät, saamme samoilla tiedostoilla valmistettua myös ruiskupuristusmuotit ja -osat.

Tietokoneavusteinen tuotanto-ohjauksemme varmistaa että asiakkaiden projektit tulevat tehtyä oikea-aikaisesti ja laadukkaasti.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin