Tehokkuutta ja innovaatioita – autamme yrityksiä sähköistymään

Aurora Powertrains – eSled

Aurora Powertrains Oy on kehittänyt 100% sähkömoottorikelkan, jonka toimintasäde on 100km. Projektin alussa saimme kunnian viimeistellä messutarkoitukseen moottorikelkan kuomun, joka oli MJF-tekniikalla ja PA12-materiaalista valmistettu ja viimeistelty näyttämään lopputuotteelta.

Pian messujen jälkeen sovimme jatkosta ja olemme olleet mukana valmistamassa lopputuotteita 3D-tulostamalla, RIM- ja vakuumivalutekniikoilla. Tällä hetkellä Ajatec valmistaa yhteen moottorikelkkaan yhteensä kymmenen eri muoviosaa.

Toivotamme Aurora Powertrainsille menestystä ja innostavaa matkaa kohti uusia huippuja sähköisen voiman avulla!

Enersense International Oyj – Sähköautojen latauspiste

Enersense International Oyj valmistaa sähköautojen latauspisteitä. Hyppäsimme projektiin mukaan tuotekehitysvaiheessa, jolloin teimme protosarjan latauspistoolien paneeleita 3D-tulostaen SLS-tekniikalla mustaksi viimeisteltynä.

Protovaiheen jälkeen siirryimme lopputuotteiden valmistamisessa käyttämään RIM-valutekniikkaa ja paloluokiteltua materiaalia. Pikavalutekniikkamme auttavat yrityksiä saamaan tuotteet nopeasti markkinoille ja mahdollistavat vielä lanseerauksen jälkeenkin kustannustehokkaan tuotekehityksen.

Olitpa sitten kaupunkielämää viettävä urbaani seikkailija tai maaseudun rauhasta nauttiva luonnonystävä, Enersensen tyylikkäät latauspisteet pitävät sinut liikkeessä ympäri Suomen!

Nuanic – Älysormus

Nuanic on kehittänyt sormuksen, jolla voidaan mitata psyykkistä kuormitusta ja palautumista. Yritys tähtää tuotteellaan kansainvälisille markkinoille osaksi mielenterveyden hoitoa.

Olemme olleet mukana kehittämässä prototyyppejä, sekä myöhemmässä vaiheessa myös satojen kappaleiden protosarjoja pilottiryhmille. Älysormuksen runko ja kansi 3D-tulostetaan DLP-tekniikalla ja Pro Black 10 -materiaalista, joka soveltuu ihokontaktiin. Älysormuksessa on hyvin tarkkoja yksityiskohtia, joten sormukset valmistetaan HD-laadulla 0,01mm kerrospaksuudella. Tämä on hyvä esimerkki Ajatecin 3D-tulostustekniikoiden sekä -materiaalien laajuudesta ja miten voimme olla apuna eri asiakastarpeissa.

Älysormus auttaa meitä ymmärtämään kehomme ja mielenterveytemme signaaleja paremmin. Me Ajatecilla uskomme vakaasti, että tämä innovaatio tulee vaikuttamaan positiivisesti lukemattomiin ihmisiin ympäri maailmaa.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin