3D-tulostus – elastomeerit

Polyjet on 3D-tulostusmenetelmä jonka avulla voidaan simuloida elastomeereja ja joustavia osia

3D-tulostus – elastomeerit

3D-tulostettu elastomeeri materiaali on haaste, eikä kaikki vaikeudet ole vielä voitettu. Asiakkaiden pyynnöstä olemme kuitenkin sisällyttäneet myös nämä tekniikat tarjontaamme.

Muita vaihtoehtoisia tekniikoita kannattaa kuitenkin myös harkita, erityisesti mikäli tarve on käyttää osia toiminnallisissa testeissä.

Koko

Polyjet osien maksimikoko on 490x390x200mm.

Resoluutio

kerrospaksuus 0.03mm, pienimmät yksityiskohdat 0.3mm.

Materiaalit

PolyJetin avulla voit valita halutun kovuuden tai yhdistää materiaalien ominaisuuksia yhteen osaan, minkä ansiosta se soveltuu ylivaluosien prototyyppien valmistukseen.

Shore A -kovuudet 30A, 40A, 50A, 60A, 70A, 85A, 95A ja joustamaton ovat käytettävissä seuraavissa väreissä: kirkas. musta, valkoinen


Ajatec Prototyping tuo asiantuntijuuden käytäntöön

Meillä asiantuntijuus näkyy monessa asiassa. Ensinnäkin olemme konsultatiivinen toimija ja tuomme laajaa ja monipuolista näkemystämme kaikkiin projekteihin. Toisekseen meillä on kattava valmistustekninen osaaminen ja Suomen pisin kokemus eri menetelmistä. Asiakkaamme saa siis kaikissa projektin vaiheissa käyttöönsä kaiken osaamisemme ja ammattitaitomme.

Kumppanuus on kanssamme toimivaa, sillä pystymme reagoimaan tarpeisiin nopeasti ja aina asiakkaan etua ajatellen. Moni myy sitä, mitä heillä on tarjolla, me myymme sitä, mitä asiakas tarvitsee.

Kerro ideasi meille

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2020 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin