CNC-sorvaus

1 - 200+ osaa, Toimitus 1 - 3 päivää

CNC-sorvaus

Kumppanimme Protolabsin CNC-sorvaus on palvelu, joka valmistaa yksilöityjä prototyyppejä ja lopputuoteosia jopa yhden päivän valmistusajalla.

Protolabs käyttää karalla varustettuja CNC-sorveja, joten ominaisuudet kuten aksiaaliset ja radiaaliset reiät, tasopinnat ja urat voidaan työstää prosessin aikana.

Miten yhteistyö Ajatecin kanssa toimii

Ajatec oli aikaisemmin osa Protolabs konsernia ja sen takia tiedämme miten yritys toimii ja meillä on pitkät yhteistyösuhteet henkilötasolla. Tällä hetkellä tarjoamamme CNC ja ruiskupuristuspalvelut tulevat Protolabsin kautta. Jos haluat lisätietoa metallin ja metalliosien CNC-sorvauksesta, ota meihin yhteyttä!

Ajatec Prototyping on asiantunteva kumppani

Me olemme asiantuntijayritys ja hyödynnämme pitkää kokemustamme myös asiakkaiden konsultoinnissa. Etsimme aina asiakkaallemme parhaan ratkaisun, ja perustelemme materiaali- ja menetelmävalinnat, jos ne poikkeavat asiakkaan alkuperäisestä ideasta.

Meillä on Suomen pisin kokemus alalta ja laajin valmistustekninen osaaminen oli kyseessä sitten tarkkuusvalu tai muu menetelmä. Meidän kanssamme kannattaa solmia kumppanuus, sillä tunnemme alan kehityskaaren alkumetreiltä asti. Lisäksi olemme myös eturintamassa ottamassa käyttöön uusia innovaatioita, joita alalle tulee. Meidän kanssamme asiakas ei jämähdä perinteisiin ratkaisuihin, vaan pysyy kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin