CNC-koneistus

1 – 200+ osaa Toimitus 1 – 3 päivässä

CNC-koneistus

Kumppanimme Protolabsin CNC-koneistus- ja jyrsintäpalvelu valmistaa yksilöityjä prototyyppejä ja lopputuoteosia jopa yhden päivän valmistusajalla.

Protolabs käyttää kolmiakselista jyrsintä sekä viisiakselista indeksoitua jyrsintäprosessia tuottamaan osia yli 30 teknisen muovin sekä metallin valikoimasta.

Miten yhteistyö Ajatecin kanssa toimii

Ajatec oli aikaisemmin osa Protolabs konsernia ja sen takia tiedämme miten yritys toimii ja meillä on pitkät yhteistyösuhteet henkilötasolla. Tällä hetkellä tarjoamamme CNC ja ruiskupuristuspalvelut tulevat Protolabsin kautta. Kysy meiltä lisää miten muovin CNC-jyrsintä ja koneistus onnistuu.

Ajatec Prototyping on asiantunteva kumppani

Me olemme asiantuntijayritys ja hyödynnämme pitkää kokemustamme myös asiakkaiden konsultoinnissa. Etsimme aina asiakkaallemme parhaan ratkaisun, ja perustelemme materiaali- ja menetelmävalinnat, jos ne poikkeavat asiakkaan alkuperäisestä ideasta.

Meillä on Suomen pisin kokemus alalta ja laajin valmistustekninen osaaminen oli kyseessä sitten tarkkuusvalu tai muu menetelmä. Meidän kanssamme kannattaa solmia kumppanuus, sillä tunnemme alan kehityskaaren alkumetreiltä asti. Lisäksi olemme myös eturintamassa ottamassa käyttöön uusia innovaatioita, joita alalle tulee. Meidän kanssamme asiakas ei jämähdä perinteisiin ratkaisuihin, vaan pysyy kehityksen kärjessä nyt ja tulevaisuudessa.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin