Ruiskuvalu

Toteutamme suunnitelman pohjalta yksittäisen prototyypin sekä pienet ja isommatkin kappalesarjat.

Ruiskuvalu nopealla toimituksella

Kumppanimme ruiskuvalun prosessista valmistuu yksilöityjä prototyyppejä ja lopputuoteosia 15 päivässä tai nopeammin. Alumiinimuottien ansiosta muotti valmistuu kustannustehokkaasti ja nopeasti. Varastosta löytyy yli 100 erilaista kestomuovimateriaalia ja pystymme myös tarjoamaan asiakkaan omalla materiaalilla puristettuja osia.

Kumppanimme, Protolabs käyttää tuotantoautomaatiota hyödyntävää teknologiapainotteista menetelmää. CAD-mallit lähetetään suoraan tuotantoon, jossa valumuotin jyrsintä alkaa. Tämä mahdollistaa nopeamman ja kustannustehokkaamman työstön verrattuna perinteisiin teräsvalumuotteihin. 

  • Lähetä meille CAD-malli
  • Valitsemme yhdessä parhaat materiaalit ja toteutustavan
  • Materiaaliin voidaan liittää erilaisia ominaisuuksia tarpeen mukaan
  • Pystymme toteuttamaan yksittäisen kappaleen tai sarjan
  • Nopeat toimitukset

Ajatecin Pikavalu on useita eri valumenetelmiä

Meillä Pikavalu on yleiskäsite erilaisille valumenetelmille. Siihen kuuluu tyhjiö- eli vakuumivalu, ruiskuvalu, tarkkuusvalu sekä RIM-valu.

Tyhjiö- eli vakuumivalu-menetelmässä valmistamme osat joko kertamuovista (uretaanista) tai kevytmetalleista (alumiini tai sinkki). Ruiskuvalussa materiaalit ovat kestomuoveja tai LSR-silikoneja. Matalapaine RIM-menetelmässä materiaalina on pitkäaikaiseen tuotantokäyttöön soveltuvia kaksikompenenttimuoveja.

Meillä on laaja kirjo erilaisia menetelmä- ja materiaalivaihtoehtoja, joten pystymme tarjoamaan asiakkaallemme parhaiten sopivan ratkaisun. Kaikilla valmistustekniikoilla on sekä aloitusinvestointi että kappalekustannukset. Pystymme siis etsimään asiakkaan tarpeisiin edullisimman paketin.

Ajatec Prototyping tuo asiantuntijuuden käytäntöön

Meillä asiantuntijuus näkyy monessa asiassa. Ensinnäkin olemme konsultatiivinen toimija ja tuomme laajaa ja monipuolista näkemystämme kaikkiin projekteihin. Toisekseen meillä on kattava valmistustekninen osaaminen ja Suomen pisin kokemus eri menetelmistä. Asiakkaamme saa siis kaikissa projektin vaiheissa käyttöönsä kaiken osaamisemme ja ammattitaitomme.

Kumppanuus on kanssamme toimivaa, sillä pystymme reagoimaan tarpeisiin nopeasti ja aina asiakkaan etua ajatellen. Moni myy sitä, mitä heillä on tarjolla, me myymme sitä, mitä asiakas tarvitsee. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ruiskuvaluun.

Kerro ideasi meille

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin