Uretaanivalu

Uretaanivalu on laadukas menetelmä, jolla voimme toteuttaa suunnitelman pohjalta yksittäisen prototyypin sekä pienet ja isommatkin kappalesarjat. Valitsemme aina asiakkaallemme parhaan ja edullisimman toteutustavan.

Uretaani on kestävä muovimateriaali, josta voidaan tehdä varaosia ja muita kappaleita yksittäin tai sarjoittain. Materiaaliin voidaan yhdistää erilaisia ominaisuuksia, joilla lisätään tuotteen joustavuutta, iskunkestoa ja esimerkiksi kosteudenkestoa. Uretaanivalu on nopea ja edullinen menetelmä monen eri kokoluokan kappaleiden toteuttamiseen.

  • Lähetä meille digitaalinen malli
  • Valitsemme parhaat materiaalit ja toteutustavan
  • Materiaaliin voidaan liittää erilaisia ominaisuuksia tarpeen mukaan
  • Pystymme toteuttamaan yksittäisen kappaleen tai sarjan
  • Ei kokorajoituksia
  • Nopeat toimitukset

Uretaanivalu tapahtuu tyhjiövaluna

Pikavalua voi pitää yleiskäsitteenä erilaisille valumenetelmille. Sen alapuolelle kuuluvat tyhjiö- eli vakuumivalu, ruiskuvalu ja RIM-valu. Uretaanivalu on yksi tyhjiövalun muodoista.

Tyhjiö- eli vakuumivalu

  • Uretaanivalu (kertamuovi)
  • Tarkkuusvalu (kevytmetalli)

Ruiskuvalu (kestomuovi)

RIM-valu (kertamuovi)

Meillä on laaja kirjo erilaisia menetelmä- ja materiaalivaihtoehtoja, joten pystymme tarjoamaan asiakkaallemme parhaiten sopivan ratkaisun. Kaikilla valmistustekniikoilla on sekä aloitusinvestointi että kappalekustannukset. Pystymme siis etsimään asiakkaan tarpeisiin edullisimman paketin.

Ajatec Prototyping tuo asiantuntijuuden käytäntöön

Meillä asiantuntijuus näkyy monessa asiassa. Ensinnäkin olemme konsultatiivinen toimija ja tuomme laajaa ja monipuolista näkemystämme kaikkiin projekteihin. Toisekseen meillä on kattava valmistustekninen osaaminen ja Suomen pisin kokemus eri menetelmistä. Asiakkaamme saa siis kaikissa projektin vaiheissa käyttöönsä kaiken osaamisemme ja ammattitaitomme.

Kumppanuus on kanssamme toimivaa, sillä pystymme reagoimaan tarpeisiin nopeasti ja aina asiakkaan etua ajatellen. Moni myy sitä, mitä heillä on tarjolla, me myymme sitä, mitä asiakas tarvitsee.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin