Uutiset

Ajatec toimii Protolabsin jälleenmyyjänä Suomessa

Ajatec tarjoaa tuotantotekniikka- ja materiaaliosaamista sekä valmistaa muovi- ja metalliosia tuotteen elinkaaren eri vaiheisiin. Tuemme asiakkaita tuotekehityksen alkumetreiltä aina lopputuotteen valmistukseen asti.

Protolabsilla ei ole Suomessa omaa myyntiyksikköä, vaan Ajatec toimii heidän paikallisena myyntikanavana Suomessa ja Baltiassa.

Asiakkaiden ruiskupuristukseen suunnitellut CAD tiedostot voidaan myös suoraan hyödyntää Ajatecin vakumivalussa. Näin pystymme ensin pienellä koe-erällä testaamaan konseptia markkinoilla ja mikäli valmistusmäärät lisääntyvät, saamme samoilla tiedostoilla valmistettua ruiskupuristusmuotit ja -osat. Jälleenmyyjänä, meidän kautta tilatut muovi- ja metalliosat toimitetaan samoilla ehdoilla, samaan hintaa kuin Protolabsilta suoraan tilatut osat.

Jälleenmyyntisopimus laajentaa palvelutarjontaamme Suomessa ja Baltiassa ja asiakkaat voivat tilata ruiskupuristettujen osien lisäksi, myös 3D-tulosteet, pikamallit sekä CNC-koneistetut osat suoraan Ajatecilta.


Protolabs perustettiin vuonna 1999. Yhtiön perustaja, Larry Lukis, kehitti automatisoidun prosessin, jossa ohjelmisto ohjaa CNC-jyrsimiä ja -sorveja. Lopputuloksena muovi- ja metalliosia pystyttiin valmistamaan murto-osassa aikaa jonka prosessi aikaisemmin vaati.

Tänään Protolabs on maailman nopein yksilöityjen prototyyppien ja piensarjaosien valmistaja.

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin