Uutiset

Ajatecille HP:n MJF4210 tulostin!

Suomen ensimmäinen HP Multi Jet Fusion 4210 versiona, tarjoaa teollisuuslaatuisten muovikappaleiden 3D-tulostusta alhaisempaan hintaan kun muut tekniikat ja jopa 10 kertaa nopeammin.

MJF TEKNIIKAN ETUJA OVAT

Tiiviys ja paineensieto
kappaleeseen voidaan integroida esim. funktionaalisuuteen tai kokoonpanoon liittyviä ohjeita.

Kestävyys ja kokoonpanokyvykkyys
Detail agent ja maalidippaus estävät, etteivät kappaleet karista partikkeleita, kuten SLS tulosteet tuppaavat hieman tehdä.

Keveys
Liikkuviin osiin voidaan integroida rakenteita, jotka voivat absorboida tai hylkiä liike-energiaa sekä voimia.

Ajatec on tulostanut asiakkailleen muovi- ja metalliosia vuodesta 2003 alkaen, tarjoten ainetta lisäävää valmistusta niin prototyyppi- kuin tuotantosarjoihin. MJF tekniikalla tarjoamme muoviosien digitaalista valmistusta ja samoissa tiloissa tulostetaan myös osia SLA, SLS, CJP sekä CFF tekniikoilla.

Tekniikat ja materiaalit tarjoavat eri ominaisuuksia ja taito onkin valita oikein. Monipuolisena ainetta lisäävän teknologian osaajana, tarjoamme laajan valikoiman menetelmiä ja materiaaleja sekä joustavan kapasiteetin.

Projektipäälliköillämme on pitkä kokemus 3D-tulostetuista prototyypeistä ja tuotantosarjoista eri toimintaympäristöissä ja he auttavat mielellään löytämään oikeat ratkaisut.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakastuki@ajatec.fi tai puhelimella 02900 91010, niin jutellaan lisää. Yli sadan muovi- ja kymmenien metallimateriaalien valikoimasta löydämme varmasti sinunkin projektiin sopivat ominaisuudet.

Dan Björklöf
Toimitusjohtaja

KÄYNTIOSOITE

Aholantie 17
21290 Rusko
Finland

Copyright © 2024 Ajatec Prototyping Oy

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu tekniikoihin